Wie is Kik Machinale?
 
 

Kik machinale houtbewerking heet u van harte welkom op deze website.

Graag willen wij U via onze website een indruk geven van de mogelijkheden die wij U kunnen bieden.

Kik Machinale houtbewerking biedt U een totaalconcept ten aanzien van uw complete gevel. Onze activiteiten zijn samen te vatten in een tweetal disciplines.

Allereerst produceren wij voornamelijk hardhouten kozijnen, ramen en deuren op elk gewenst model en formaat. Hierbij wordt gebruik gemaakt van uiterst moderne en geluidsarme snijgereedschappen.

Desgewenst kunnen de kozijnen worden voorzien van ramen, deuren, dichtings- en beglazingsprofielen, plaatmateriaal, glas, roosters en inbraakwerend hang- en sluitwerk. Al onze producten worden vervaardigd volgens de Nederlandse Praktijkrichtlijnen (KvT)

Er zijn vele houtsoorten zoals o.a. mahonie, sapupira, iroko, merbau, oregon pine, western red ceder toepasbaar voor de productie van kozijnen, ramen en deuren echter, meranti is verreweg de meest toegepaste houtsoort. Het gebruik van de diverse houtsoorten geschied uitsluitend uit ecologisch verantwoord beheerde bosgebieden.

Anderzijds zijn wij leverancier van alle soorten bouwbeglazing, beglazings-materialen, ventilatieroosters en aluminium voorzetramen. Eveneens geldt hiervoor dat vrijwel alle producten in elke gewenste afmeting of model is te verkrijgen.

Sinds 1 februari 2008 leveren wij, met een uniek concept in Nederland, isolatieglas met 15 jaar garantie op lek- en blindslag, inclusief gratis herplaatsing bij lek- of blindslag. Dit betekend voor U nog meer kwaliteit en onbezorgdheid zonder extra kosten komende 15 jaar.

Het streven van onze onderneming is het leveren van
kwaliteit en zekerheid aan onze klanten waarbij
flexibiliteit en service ons uitgangspunt is

Kwaliteit in de vorm van hoogwaardige producten waarbij al onze ervaring wordt omgezet in zeer representatieve producten en zekerheid in de vorm van continuïteit op het gebied van serviceverlening.
Door onze flexibele instelling zijn wij zeer goed in staat om in te spelen op uw wensen.
Alle ontwikkelingen, van tekening tot eindproduct geschied bij ons in eigen beheer en op een degelijke ambachtelijke wijze.
Alle bestellingen via onze calculatiepagina worden volledig geautomatiseerd verwerkt waarbij telkens alsnog élke order wordt overgelezen om eventuele onjuistheden te onderscheppen.

Opdrachten worden verkregen van (aanverwante) bouwondernemingen, aannemers, timmer- en onderhoudsbedrijven, klusbedrijven, woningstichtingen, bedrijven uit andere sectoren en particulieren.

Alle machinale producten kunnen wij in een zeer groot deel van Nederland bezorgen. De losse leveranties van glas, ventilatieroosters en voorzetramen bezorgen wij in geheel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden.

Kik Machinale houtbewerking, Schilperoortstraat 102, 3082 SZ Rotterdam
info@kikmachinale.nl